Huden runt ögonen

Ögonen glittrar och huden ler!

Runt ögonen har vi tunnare hud och färre mjukgörande talgkörtlar vilket gör huden mer känslig och i behov av mer varsam vård.

Kanske använder du även smink varje dag som irriterar huden, bär glasögon som kan hämma blod och- lymfcirkulationen eller har en allergi som ger rinnande ögon – det finns många faktorer som gör att huden runt ögonen behöver lite extra hjälp för att må bra.eyeserum

Använd en lätt ögonkräm/gel. Applicera den med lätta fingertoppar och för den med puttande rörelser i riktning mot örat.

Min egen favorit bland ögonprodukter är Herbal Recovery Advanced Eye Serum med Naturevive PB18+ från det australienska märket Jurlique som jag jobbar med på min salong. En sval och härlig avslutning på ansiktsbehandlingen när ögonserumet läskande lätt masseras in.
Det är en lätt ögongel med en massa kraftfulla ingredienser som ger intensiv återfuktning och lämnar en skön, svalkande, stärkande, mjuk känsla runt ögonen.
Den är fylld med Antioxidanter som håller hudcellerna starka och friska vilket motverkar hudens åldrande och innehåller Ögontröst, en liten söt ängsblomma, vars extrakt minskar uppkomsten av svullnad och mörka ringar.

Skriv ett svar