Julgåva

Nu är det jul här i vårt hus,

julen är kommen, hopp tra-la-la-la!

Julgåvan till er som kommer på behandling i december är ett cerat som jag gjort av bivax och mjukgörande oljor.

Presentkort kan du köpa direkt här på hemsidan (boka behandling, boka tid, köp presentkort).

Önskar er alla en fröjdefull jul.

Kram Anna

Nya priser 1 oktober

1 oktober 2017 höjer jag priserna litegrann.

Bokar ni innan 1 oktober så gäller de gamla priserna fram till 1 december (om du tex. den 30/9 bokar in en tid i november).

 

Kul med höst igen!

Tomas Tranströmers andra stycke i dikten Storm är härlig:

Nordlig storm. Det är i den tid när rönnbärs-

klasar mognar. Vaken i mörkret hör man

stjärnbilderna stampa i sina spiltor

högt över trädet.

 

Må så gott, vi ses på salongen!

Kram Anna

 

Håll huden återfuktad och mjuk i vinter!

marshmallow-710x473activating-water-jurlique

 

Virvlande löv i eldiga färger, nu är hösten här och snart kommer vintern kära vänner!

Denna årstid med bitande vindar och torr inomhusluft kan vara slitsam för huden som behöver fuktas och mjukgöras lite extra. Perfekt att skämma bort huden nu med salongsbehandlingar och mer hudvård hemma! Hjälp din hud att ge den fukt och att  behålla den så den inte blir torr. Pyssla om huden mer än vanligt med skonsam peeling, massera in oljor, lägg masker och stärkande serum och krämer.

Jurlique har kommit med en ny produkt som ger din hud massa fukt och antioxidanter. Har haft den på salongen i några veckor nu och det känns verkligen härligt att få avsluta ansiktsbehandlingen på kunden med att mjukt klappa in denna fuktförstärkande Activating Water Essence i ansiktet innan serum och kräm. Den är rik på marshmallow root extract (läkemalva, se bilden) som ger huden varaktig återfuktning och låter efterföljande serum och kräm att lätt absorberas i huden och doften är underbart uppfriskande.

Varmt välkommen!

Kram Anna

 

Måndagsöppet!

Nu är salongen öppen även på måndagar!

Varmt välkommen!

beautiful-monday

Sommartider!

Öppettider mellan 10/6 – 21/8:

 

tisdag 12 – 21.30

onsdag 9.30 – 21.30

torsdag 9 – 13

 

Stängt vecka 30.

 

Önskar er en härlig sommar.

Vi ses! Kram!

 

 

jurlique sommarbild

Årets julklapp till er!

Årets julklapp till er kunder som kommer runt jul är ett cerat fyllt med mjukgörande ekologiska oljor, bivax och örtextrakt.

God Jul Allesammans!

092

Presentkort

Nu tindrar stjärnorna och man vill ge en julklapp för att göra någon glad.

Presentkort kan köpas från www.annahudvard.se

Gå in på Boka behandling, Boka tid.

Eller hör av dig så skickar jag ett presentkort hem till dig eller om du vill hämta på salongen.relaxation-686392_1280Tiny Gold Christmas Gift-ID9705-1280x853

Boka behandling

Nu kan du se alla lediga tider och boka din behandling direkt från hemsidan.

Gå in på boka behandling, boka tid.

Du som hellre vill boka tid genom att ringa eller SMSa är varmt välkommen att göra det.

Nya priser 1 oktober

1 oktober 2015 höjer jag priserna någon hundralapp. För er som har bokat in er tid innan 1 oktober gäller de gamla priserna året ut (om du tex. den 30/9 bokar in en tid i december).

Trevlig sensommarhelg önskar jag er alla. Vi ses på salongen!

Kram Anna

Huden runt ögonen

Ögonen glittrar och huden ler!

Runt ögonen har vi tunnare hud och färre mjukgörande talgkörtlar vilket gör huden mer känslig och i behov av mer varsam vård.

Kanske använder du även smink varje dag som irriterar huden, bär glasögon som kan hämma blod och- lymfcirkulationen eller har en allergi som ger rinnande ögon – det finns många faktorer som gör att huden runt ögonen behöver lite extra hjälp för att må bra.eyeserum

Använd en lätt ögonkräm/gel. Applicera den med lätta fingertoppar och för den med puttande rörelser i riktning mot örat.

Min egen favorit bland ögonprodukter är Herbal Recovery Advanced Eye Serum med Naturevive PB18+ från det australienska märket Jurlique som jag jobbar med på min salong. En sval och härlig avslutning på ansiktsbehandlingen när ögonserumet läskande lätt masseras in.
Det är en lätt ögongel med en massa kraftfulla ingredienser som ger intensiv återfuktning och lämnar en skön, svalkande, stärkande, mjuk känsla runt ögonen.
Den är fylld med Antioxidanter som håller hudcellerna starka och friska vilket motverkar hudens åldrande och innehåller Ögontröst, en liten söt ängsblomma, vars extrakt minskar uppkomsten av svullnad och mörka ringar.

Höstbehandling med Skin Balancing Face Oil

Eldiga löv, doft av jord och kyligare luft. Höst!

Njut av skogen, mys hemma i höstmörkret och ta nu hand om din hud lite extra. Efter sommarens sol och salta bad är huden ofta torr och oelastisk och när kylan kommer och det blir torrt inom hus behöver huden omvårdnad och fukt. Var omsorgsfull med dina hudvårdsrutiner hemma och se över om du kanske behöver utöka med något serum eller en kraftigare kräm om huden känns stram och fuktfattig.

Och varmt välkommen till mig på en behandling! Ansiktsmassage med Skin balancing face oil från Jurlique ger din hud intensiv återfuktning, mjukhet och fasthet. Den är fantastisk, innehåller många fina ingredienser tex. jättenattljusolja, marshmallow, nypon, safflorolja som återfuktar och mjukar upp fina linjer och ni kunder säger att den doftar underbart. Använder den i alla ansiktsbehandlingar under ansiktsmassagen. Läs mer om de olika ansiktsbehandlingarna här

Jurlique

Nya öppettider

Från och med 1 maj 2014 har jag nya öppettider i salongen.
Måndag 09.30 – 16.00

Tisdag 09.30 – 21.00

Onsdag 09.30 – 21.00

Torsdag 09.30 – 16.00

Fredag 09.30 – 16.00

 

Välkomna!